Turecka firma Marmarabirlik zajmuje się sprzedażą oliwek z regionu wokół Morza Marmara już od 1954 roku i jest liderem na światowym rynku.
Pasta z czarnych oliwek Marmarabirlik wytwarzana jest z ręcznie zbieranych, czarnych oliwek, które doprawiono aromatycznymi przyprawami, aby uzyskać niezrównany smak. Ponieważ oliwki są przetwarzane wyłącznie na zimno, ich naturalny smak zostaje w 100% zachowany, a pasta jest lekka i kremowa. Idealnie nadaje się jako dodatek do zupy i sosów, jako dip np. podana z deską serów lub smarowidło do świeżego pieczywa lub tostów.
Przygotuj oszałamiające tureckie śniadanie, które zrobi wrażenie na każdym.
Składniki: pasta z czarnych oliwek, emulgator (lecytyna słonecznikowa), przyprawy (mięta pieprzowa, tymianek, kminek, czosnek), kwas mlekowy, konserwanty.
Waga: 340 g
Wyprodukowano w Turcji
Wartość odżywcza w 100 g produktu: