Zadzwoń: 32 733 25 80, Wyślij email: info@dubaifood.com.pl
Vendors
On sale
Pismaniye - turkish halva PISTACIOS 250g
Pismaniye - turkish halva PISTACIOS 250g
16,00 zł 10,00 zł
szt.
Foul Medames STRAINED 410g Harvest
Foul Medames STRAINED 410g Harvest
5,00 zł 4,00 zł
szt.
Pismaniye - turkish halva COCOA 250g
Pismaniye - turkish halva COCOA 250g
14,00 zł 10,00 zł
szt.
Black turkish leaf tea Caykur Ramazan 500g
Black turkish leaf tea Caykur Ramazan 500g
22,00 zł 18,00 zł
szt.
Black turkish leaf tea Caykur Tiryaki 500g
Black turkish leaf tea Caykur Tiryaki 500g
22,00 zł 18,00 zł
szt.
Black turkish leaf tea Caykur Kamelya 500g
Black turkish leaf tea Caykur Kamelya 500g
22,00 zł 18,00 zł
szt.
Black leaf tea Caykur Altinbas 500g
Black leaf tea Caykur Altinbas 500g
32,00 zł 26,00 zł
szt.
Black leaf tea Sindbad Goran 500g + GRATIS
Black leaf tea Sindbad Goran 500g + GRATIS
33,00 zł 25,00 zł
szt.
Chinese green tea Klytea 250g
Chinese green tea Klytea 250g
18,00 zł 14,00 zł
szt.
Chinese green tea Verre D'or 250g
Chinese green tea Verre D'or 250g
17,00 zł 14,00 zł
szt.
Chinese green tea Lamchahar 250g
Chinese green tea Lamchahar 250g
18,00 zł 14,00 zł
szt.

Pepper paste mild 4300g

Availability: sold out
Price: 80,00 zł 80.00
quantity szt.
add to wish list
Rating: 0
Vendor: ONCU
Product code/SKU: F63B-451D2
Pin It

Description

Papryka (capsicum annuum) to roślina z rodziny psiankowatych, która dzięki swoim właściwościom i wartościom odżywczym znalazła zastosowanie nie tylko w kuchni, lecz także w medycynie naturalnej Ameryki Środkowej i Południowej już 6000 lat temu. Do Europy przywiózł nasiona papryki Diego Alvaraez Chanca, towarzyszący drugiej wyprawie Kolumba w 1493 r. Jednak do popularyzacji walorów kulinarnych papryki w Europie przyczynili się Węgrzy, którzy zaczęli uprawić ją już w 1526 r., a potem uczynili z niej swój sztandar kulinarny.




Składniki :
Czerwona łagodna papryka, sól




Wartości odżywcze (w porcji 100g) :



Wyprodukowano w Turcji


Korzyści zdrowotne papryki: 


Product reviews (0)

up
Shop is in view mode
View full version of the site